West Hams hån mot Payet

I går blev det, till slut, klart.

Dimitri Payet är klar för Marseille efter att ha bråkat sig bort från West Ham.

Och Premier League-klubben är tydliga med vad man tycker om fransmannens agerande.

”Klubben vill poängtera sin besvikelse över att Dimitri Payet inte visade samma känsla och respekt för West Ham som klubben och fansen gav till honom. Speciellt med tanke på det lukrativa fem och ett halvtårskontraktet som han skrev på för ett år sedan”, skriver klubbledningen i ett uttalande.

Jack Sullivan, son till ägaren David Sullivan, tar dock det hela lite längre och på sitt eget lilla vis med den här bilden på Twitter:

***

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier