Hamad bekräftar: ”MFF är MFF”

Jiloan Hamad, 26, bekräftar för Expressen att han kan vara på väg bort.

– Vi sitter i möten, mer än så kan jag inte säga, bekräftar den förre Malmö FF-kaptenen.

Hamad berättar vidare för sajten/tidningen att Sverige och allsvenskan är aktuellt, och att någon ny klubb kan vara klart inom kort.

Om Malmö?

– MFF är MFF. Där kan jag kanske få min trygghet. Samtidigt har Malmö ett bra lag. Det hade varit kul och spännande, en utmaning. Jag tror att 2017 blir ett fint år för Malmö. Jag har lite kontakt med Daniel och vi vet var vi har varandra. Självklart håller jag alltid dörren öppen för Malmö, säger Hamad till Expressen.

***

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier