”Lindelöf klar inom några dagar”

Victor Nilsson Lindelöf kan bli klar för Manchester United redan de kommande dagarna eller till och med timmarna. Så låter det i portugisisk press på torsdagen.

Enligt O Jogo är Benficas president Luís Filipe Vieira på väg till England för att sälja svensken, och lagkamraten Nélson Semedo. Förhandlingarna med United är nu att vänta ”inom bara några timmar” men det är fortfarande osäkert vad prislappen för Lindelöf egentligen kommer landa på.

Det har tidigare spekulerats i omkring 500-600 miljoner kronor för svensken och det är en summa O Jogo fortfarande står fast vid. Tidningen Record påstår samtidigt att summan snarare lär hamna på knappt 400 miljoner kronor.

Ja, det här inlägget är nytt och alltså inte från i vintras.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier