Milans anfallsjakt

Milans förstaval är Alvaro Morata, men om klubben inte lyckas lösa anfallaren från Real Madrid finns det självklart en reservplan. Enligt Sky Sport Italia är reserven Torinos Andrea Belotti.

I kväll har Sky Sport Italia uppgett att Milan är överens med Morata om ett femårskontrakt som är värderat till 70 miljoner kronor per säsong. Men Real Madrid verkar inte ha gått med på en affär ännu.

Milans reservplan heter som sagt Belotti. Torino-anfallaren uppges vara Milan-supporter och prislappen där kan nog hamna på över 500 miljoner kronor. Football Italia skriver 70 miljoner euro, det vill säga 630 miljoner kronor.

Carlos Bacca är på väg bort från Milan. Därför vill ”Rossoneri” ha en ny anfallare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier