Olsen ser ut att bli kvar i FCK: ”Vill inte släppa honom”

Robin Olsen har varit öppen med en eventuell flytt från FC Köpenhamn i sommar. Målvakten dominerade den danska ligan fullständigt den här säsongen genom att bland annat hålla nollan 19 gånger, nytt rekord i Superliga.

– Jag har sagt att jag känner mig redo. Det vet klubben om, sa svensken till Sportbladet tidigare i veckan.

Men nu ser Olsen ut att bli kvar i den danska huvudstaden. Enligt spelarens agent Hasan Cetinkaya har tränaren Ståle Solbakken bett honom att stanna i klubben.

– Intresset för Robin är stort, flera klubbar vill köpa honom. Men Ståle gillar Robin och vill ha honom i minst ett år till. Han har förståelse för Robins ambitioner och respekterar hans önskemål men han vill inte låta honom lämna, säger Cetinkaya till tipsbladet.dk.

– Robin trivs i FCK. Han har blivit mästare två gånger och Ståle har varit viktig för honom och hans karriär. Robin och jag respekterar hans beslut. Robin har kontrakt med FCK och är nöjd över att stanna. Så ser situationen ut just nu.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier