”Juventus i kontakt med Emre Cans agent”

Emre Cans succé på mittfältet var en avgörande faktor när Liverpool knep fjärdeplatsen i Premier League.

Och inte annat att vänta än att Jürgen Klopp vill behålla den unge tysken vars kontrakt går ut nästa år.

Men några kontraktsförhandlingar har ännu inte gått i lås och från andra delar av Europa spekuleras det i om att Juventus vill ha ett finger med i Emre Can-leken?

Enligt italienska journalisten Gianluca Di Marzio har CL-finalisterna haft kontakt med Cans agent för att höra sig för om 23-åringens framtid. Serie A-mästarna ser en möjlighet i att förstärka sitt mittfält inför nästa säsong till ett fördelaktigt pris, om Klopp inte löser en förlängning med Emre Can.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier