Mourinhos svar om ”VNL”: Ingenting

Bara detaljer sägs återstå mellan Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf.

Portugisisk media rapporterade tidigare under dagen att allt är klart och att man bara väntar på en presentation, som lär ske efter SverigeFrankrike som spelas på fredag.

Vad José Mourinho har att säga om det hela?

– Victor Nilsson Lindelöf? Jag kommer inte säga någonting om jag vill ha honom eller inte. Jag gillar inte att prata om spelare som inte tillhör min klubb, säger Mourinho enligt O Jogo.

Han menar även på respekt för Benficas tränare, Rui Vitoria, och president Luis Filipe Vieira.

– Rui och presidenten vill nog inte höra en annan tränare prata om deras spelare, säger Mourinho.

Manchester United-tränaren menar samtidigt att han ”knappt tänkt någonting på transfers”.

– Det här året har varit det svåraste i karriären. Vi spelade alla matcher som gick att spela förutom två. Alla i Premier League, alla i Europa League, vann ligacupen och supercupen och åkte ut i kvartsfinal i FA Cupen. Jag blev lite trött på det och slutade att förhandla om spelare. Jag gav en lista på spelare jag vill ha i april och de har fram till den 31 augusti att ge, eller inte ge, mig spelarna.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier