”Han ska ersätta Zlatan – och det händer med Lindelöf”

Vi kör en till uppdatering på Manchester Uniteds anfallsjakt. Vi skrev ju tidigare att Guardian uppger att United höjt budet på Reals Madrids Alvaro Morata till motsvarande 600 miljoner kronor. Spanjoren är dock inte den ende José Mourinho spanar på.

Enligt Independent jobbar den engelska klubben nu parallellt med Morata och Torinos Andrea Belotti.

United hoppades få loss Belotti för motsvarande 640 miljoner kronor men Torino kräver utköpsklausulen på 975 miljoner. Därför anses Morata, med en värdering från Real på 874 miljoner kronor, både billigare och lättare att få hem.

Detta trots att Real fortsätter att insistera på att de vill ha målvakten David de Gea från United om det ska bli någon affär. Mourinho vill oavsett ha en anfallare klara så fort som möjligt utan att behöva betala mer än 784 miljoner kronor.

Independent uppger också även de att Victor Nilsson Lindelöf förväntas presenteras av United efter Sveriges pågående landslagssamling.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier