Uppgifter: Holmén klar för Elfsborg

Sportbladet avslöjade det redan för en dryg vecka sedan.

Men nu ska ex-landslagsmannen Samuel Holmén, 32, vara helt klar för en återkomst till allsvenskan och Elfsborgenligt Borås Tidning.

Mittfältaren, med 32 landskamper på meritlistan, ska uppges ha avslutat kontraktet med turkiska Istanbul BB för att flytta hem.

– Vi är överens. Jag kommenterar inga summor, men man ska veta att Samuel ger upp ett ekonomiskt väldigt förmånligt år i Turkiet för att komma hem. Vi vill ge honom ett bra kontrakt här, men givetvis inte lika bra som det i Turkiet. Det är en balansgång, det där. Han blir en kulturbärare i klubben, säger klubbens ordförande Bosse Johansson.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier