Sebastian Larsson: Det kommer bli succé för ”VNL”

Klockan 22.00 i går kväll bekräftade Manchester United att Victor Nilsson Lindelöf är klar för klubben.

Då bestämde sig The Sun för att höra med Sebastian Larsson om vad han tycker om övergången.

– Han har stormat upp på scenen och gjort det extremt bra, både för klubb- och landslag. Jag har varit mycket imponerad av honom varje gång jag spelat med honom, sa ”Seb” och siade om hur han tror det kommer gå för Nilsson Lindelöf i United.

– Det behöver knappast nämnas att Premier League och England är en väldigt annorlunda kultur, och det måste han lära sig hantera. Och så länge folk ger honom lite tid att anpassa sig, så kommer han till slut att göra succé.

Själv har Sebastian Larsson, precis som Zlatan Ibrahimovic, ett utgående kontrakt som Sunderland inte ämnar förlänga.

– Motivationen för mig är att spela på högsta möjliga nivå. Jag känner mig fräsch, säger Larsson till The Sun.

– jag fyllde just 32 men känner mig bra fysiskt. Jag får se vilka alternativ som finns.

Svenskens position i landslaget är dock än så länge orubbad och i tisdagens landskamp mot Norge får han äran att bära kaptensbindeln.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier