”Barças monsterbud efter kraschade mötet”

PSG:s nye sportchef Antero Henrique har fått en hektisk start i nya klubben. Get French Football sammanfattar nu den nätta agendan för Henriques pågående besök i Milano.

Efter att ha enats med Thiago Motta om ett nytt kontrakt återstår nu för PSG-bossen att träffa Milan för att försöka värva Gianluigi Donnarumma, förhandla med Inter om försäljningar av Grzegorz Krychowiak och Lucas Moura, träffa Torino för att försöka skeppa iväg Salvatore Sirigu och käka middag med agenten Jorge Mendes för att enas om Ángel Di Marías framtid.

Allt det och den nätta uppgifter att övertyga Marco Verratti om att stanna i Paris.

Henrique träffade Verrattis agent Donato Di Campli på måndagsmorgonen men mötet slutade i en diplomatisk kris. Efter att agenten upprepat italienarens vilja att lämna PSG har Henrique nu krävt ett nytt möte med Verratti personligen under de kommande dagarna för att reda ut situationen.

Samtidigt skriver Gazzetta delloSport att Barcelona redan bjudit motsvarande 980 miljoner kronor för 24-årige Verratti.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier