BBC: Reals kupp mot United

Trovärdiga BBC kommer med spännande uppgifter och spekulationer.

Enligt kanalen flyger Victor Nilsson Lindelöf till Manchester på onsdag för att skriva på sitt kontrakt med United. Sedan kommer den engelska klubben rikta fokus mot nästa transfermål: Real Madrids Alvaro Morata.

Det är också här det blir riktigt intressant. BBC spekulerar nämligen i att Real kommer att pressa upp priset på Morata – då de nu noterat att United förlorat kampen om såväl Antoine Griezman (stannar i Atlético) som Romelu Lukaku (på väg till Chelsea). Inget konstigt med det kanske men det finns en twist.

BBC varnar nämligen för att Real sedan, när priset på Morata är så högt att United börjar tveka, återigen ska föreslå en affär där målvakten David de Gea går åt motsatt håll – då med en stor Morata-rabatt som belöning för United.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier