”United kan krossa Liverpools värvning”

Manchester United kan krossa Liverpools förhoppningar om att värva Douglas Costa från Bayern München. Den slutsatsen drar Mirror efter en en imponerande slutledning.

Tidningen skriver nämligen att italienska Inter nu är mycket nära att sälja Ivan Perisic till United. Mirror menar sedan att försäljningen av Perisic skulle finansiera ett köp av Douglas Costa för 450 miljoner kronor och därmed göra Inter till favorit att vinna kampen om brassen.

Andra, med kanske lite mer insyn i förehavandena, talar samtidigt om att Perisic är en nödvändig försäljning för att Inter ska klara Uefas finansiella regelverk och att en del stor del av pengarna därmed redan är förlorade i gamla skulder innan de ens kommit in.

Enligt Mirrors uppgifter är United i alla fall överens med Perisic om en veckolön på 1,1 miljoner kronor.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier