Verrattis agent sätter press på PSG

Marco Verrattis agent Donato Di Campli fortsätter att kriga för att förbättra 24-åringens förhandlingsposition mot PSG.

För Sky Italia sätter agenten nu ytterligare press på den franska klubben att förbättra laget – eller släppa Verratti.
– Det är komplicerat men vi har uttryckt våra tankar för PSG. Vi talar inte med Barcelona eller någon annan klubb utan det här handlar om projektet. Jag representerar en mästare och har självklart frågor. För att vara en mästare måste du vinna. Om PSG inte vill sälja honom, trots bud från hela Europa, måste vi se över situationen.

Enligt fransk press hoppas PSG fortfarande kunna övertyga Marco Verratti om att stanna med garantier om såväl stora investeringar i truppen som en ny löneökning för 24-åringen.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier