”Liverpool säljer försvararen”

André Wisdom har tillhört Liverpool sedan ungdomsåren. Men den nu 24-årige försvararen, som spenderat de senaste åren med att vara utlånad till olika klubbar, har inte lyckats imponera tillräckligt på sitt överhuvud Jürgen Klopp.

Enligt flera brittiska medier ser tränaren ingen framtid i Wisdom och vill sluta låna ut och istället sälja.

Daily Mail påstår att Derby är ivriga att haffa engelsmannen. Championship-klubben ska redan ha lagt ett bud som nobbats av ”The Reds” men är enligt tidningen nu villiga att höja budet till 22 miljoner kronor. En summa som kan växa till upp mot 50 miljoner beroende på hur Wisdom lyckas i klubben.

André Wisdom var utlånad till Derby säsongen 2013/14.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier