Verrattis jätteflört med drömklubben

En bild säger mer än tusen ord. Det gamla talspråket verkar Marco Verratti ha anammat när mittfältaren nu fortsätter att sätta press på Paris Saint-Germain.

24-åringen semestrar just nu på Ibiza men har inte så mycket på sitt schema att han inte har tid att kasta in nytt bränsle i Barça-elden. Verratti har nämligen träffat spanska tidningen El Mundo Deportivo och poserar nu på den Barcelona-baserade tidningens omslag med ett gammalt nummer av tidningen prytt av rubriken ”Verrattis möte”.

Xsm5594

Möten har det också varit gott om.

Verratti ska vid ett informellt möte på Ibiza med Javier Bordas från Barcelonas ledning ha förklarat att han vill spela för den spanska klubben, skriver tidningen Sport. Sedan tidigare har italienarens agent Donato Di Campli också förklarat för PSG att 24-åringen är besviken över situationen i Paris.

På frågor om sin framtid från EL Mundo Deportivo var mittfältaren dock försiktig.
– Jag kan tyvärr inte säga något om min framtid just nu, sa Verratti kort.

Men att posera med Barça-tidningen gick uppenbarligen bra. Så gör vad ni vill av det…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier