Higuain avslöjar Alves flytt – innan den blir officiell

Det verkar inte bli mer än en säsong i Juventus för Dani Alves som anslöt från Barcelona förra sommaren.

Under dagen har den brasilianske högerbacken med kraft ryktats till Manchester City.

Detta är något som bland annat The Guardian rapporterar om. Enligt tidningen får PL-klubben spelaren för en relativt överkomlig summa på fem miljoner pund, cirka 56 miljoner kronor. 34-åringen, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Juventus, uppges vara överens med City om ett tvåårigt avtal.

Inget är dock officiellt ännu – men i ”Den gamla damens” spelartrupp verkar nyheten vara bekräftad.

Detta att döma av en video som publicerades av argentinske anfallsstjärnan Gonzalo Higuain.

– Dani, min bror. vad kan jag säga? Jag skickar dig ett stort tack, du vet hur mycket jag älskar dig. Det var en ära att få spela med dig och vinna med dig. Jag önskar dig all lycka och hoppas att vi kommer tillbringa mer tid tillsammans, hälsar spelaren i videon.

Higuain raderade senare uppladdningen men skadan var redan skedd då videon hann sparas på en rad plattformar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier