Uppgifter: Berg till Al Ain

Filmen här nedan må kännas otydlig. Men enligt uppgifter i grekisk press och från twitterfilmaren själv ska det här vara landslagsforwarden Marcus Berg på jakt efter bostad i Al Ain i Förenade Arabemiraten.

 

Enligt grekiska SDNA ska det redan finnas en muntlig överrenskommelse om en övergång till Al Ain från Panathinaikos.

Enligt uppgift ska det handla om 100 miljoner netto för Marcus Berg i lön över tre år, samt 10 procent av övergångssumman. Kul för bankkontot, men knappast en flytt som Janne Andersson jublar över – om den går igenom.

/Michael Wagner, Erik Karlsson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier