Öppet krig kring Verratti: Ihågkommen för festerna

Förre landslagsspelaren Christophe Dugarry riktade i RMC hårt kritik mot Marco Verratti. Detta för italienarens pågående försök att komma loss från PSG och skriva på för Barcelona.

– Jag är ledsen men Verratti är inte en storspelare. Han har inte bevisat mer än att han är en bra spelare. Jag tycker att han är en väldigt bra spelare men vad har han bevisat egentligen? Efter sex månader går han ut i media och ber om en löneförhöjning trots att han varit skadad alldeles för mycket eftersom hans livsstil inte är tillräckligt professionell. Om han utförde sitt jobb och klarade testerna i PSG kanske de låter honom gå till Barcelona om några år, sa Dugarry.

Det dröjde inte länge innan uttalandet nådde Verrattis läger där agenten Donato De Campli nu svarar på Twitter:

”Käre Dugarry, i Italien kommer vi ihåg dig för modevisningarna och festerna men inte för att du spelade fotboll. Att du predikar från den stolen…”

Dugarry gjorde fem mål på 27 ligamatcher för Milan 1996/97.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier