Flera klubbar rycker i Muriel

Luis Muriel gjorde 11 mål och 9 assist i Sampdoria-tröjan den gångna säsongen och omgärdas nu av flyttrykten.

Sevilla, Valencia och de båda Rom-klubbarna Lazio och Roma uppges alla vara sugna på Genoa-klubbens guldklimp, skriver Solocalcio som i sin tur hänvisar till Football Italia.

Sevilla ska redan ha lagt ett bud på 13 miljoner euro på colombianen, men fått det nobbat. Muriels agent sägs dock ha nya möten på gång med både Sevilla, Valencia och Lazio medan Roma i första hand siktar in sig på Atalantas Alejandro Gomez.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier