Agenten: ”Banega lämnar Inter för Sevilla”

Ever Banega, 28, bytte Sevilla mot Inter förra året.

Nu rapporteras argentinaren vara nära att återvända till La Liga-klubben.

– Banega kommer lämna Inter för Sevilla. PSG är inget alternativ. Övergången är inte slutförd, men vi är väldigt nära. Just nu befinner vi oss i slutskedet av förhandlingarna, säger agenten Marcelo Simonian enligt Deportivo.

Banega gjorde 6 mål på 28 matcher den gångna säsongen och tidigare har det ryktats om att Inter vill ha närmare 250 miljoner kronor för mittfältaren. 

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier