Kujovic nobbar allsvenskan – för Saudiarabien?

Gent bröt kontraktet med Emir Kujovic och genast började spekulationerna om en återkomst till allsvenskan för 29-åringen.

Halmstads BK är en av klubbarna som har ryktats vara intresserade av anfallaren.

Nu kan Kujovic ge allsvenskan nobben.

Enligt fotbolldirekt.se är 29-åringen i stället intresserad av en flytt till Saudiarabien.

– Jag har en väldig förståelse att han vill vara kvar utomlands även om jag inte hört något specifikt land eller så. Men om det finns en chans att han vill vara i Sverige en höst eller så, så har vi talat om att vi finns här, för Emir är en väldigt bra fotbollsspelare, säger Halmstads manager Janne Jönsson till sajten.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier