Allsvenska klubbar rycker i anfallaren

Det har tidigare rapporterats om att AFC Eskilstunas anfallare Mohamed Buya Turay väckt intresse bland utländska klubbar.

Fotbolldirekt har skrivit om lag i Holland och Belgien.

Men Buya Turay, som gjort tre mål hos tabelljumbon, har även fått allsvenska klubbar att lyfta på luren.

– Det finns en rad allsvenska klubbar som konkret uttryckt sitt intresse.  Kommer det någonting som känns bra för både oss och honom får vi ta det då, säger AFC:s sportchef Azad Budak till Sportbladet.

Tabelljumbon riskerar även att tappa sin andra toppspelare Omar Eddahri, något Expressen var först med att berätta.

– Omar har ambitioner att spela i utlandet och det har varit intresse från utlandet på honom. Får han chansen så sticker han nog. Vi tycker att han förtjänar det. Självklart vill vi behålla honom flera år framöver, men vi måste vara realistiska, säger Budak till Sportbladet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier