PSG:s propagandebesked i Verratti-cirkusen

Här är senaste nytt i cirkusen kring Marco Verratti:

Ja, vi kanske ska ge oss på transkribera det där också. Vad det betyder är att källor till BeIN Sport uppger att Verratti stannar i PSG. Det här är intressant eftersom BeIN varit mer eller mindre som PSG:s egen propagandakanal sedan klubben bytte ägare.

Att PSG nu känner behov av att skicka ut den här typen av meddelande kan tolkas som att de är pressade i situationen kring Verratti, som uttryckt en önskan att lämna klubben för Barcelona. Det betyder också att den franska klubben av allt att döma kommer göra allt de kan för att övertyga 24-åringen om att bli kvar.

Fortsätter följer…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier