Leicester nästa för City-anfallaren?

Med lirare som Gabriel Jesus och Sergio Agüero att tampas med har Kelechi Iheanacho, 20, börjat inse att han gör bäst i att röra på sig om han ska få någon speltid till kommande Premier League-säsong.

Enligt Sky Sports har nu Leicester seglat upp som främsta kandidat att värva över Manchester Citys anfallare. En eventuell överenskommelse kan dock inte nås förrän Iheanacho kommer tillbaka från sin semester.

Tidigare har West Ham varit nära att gå med på en deal som skulle innebära ett köp av spelaren på runt 275 miljoner kronor, men Londonklubben uppges ha dragit tillbaka sitt intresse.

Iheanachos kontrakt går ut sommaren 2021.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier