Klart: Swansea värvar mittfältare

Premier League-klubben Swansea förstärker på mittfältet.

På sin hemsida offentliggörs värvningen av Roque Mesa, 28, från Las Palmas, där han tillbringat de sju senaste säsongerna.

Spanjoren gjorde 35 matcher i La Liga förra säsongen och svarade för ett mål och han blir Swansea-managern Paul Clements tredje värvning i sommar. Sedan tidigare har den walesiska klubben landat holländske målvakten Borja Baston samt Tammy Abraham på lån från Chelsea.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Det blir en ny utmaning och nytt äventyr för mig, säger Mesa till Swanseas hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier