Målvakten lämnar Sirius – återvänder till Hammarby

Benny Lekström återvänder till Hammarby.

Enligt Sportbladets uppgifter lämnar den 37-årige målvakten Sirius och ersätter Tim Markström som andrekeeper i Stockholmslaget. Kontrakt skrivs på måndag.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson bekräftar uppgifterna lite halvt om halvt.

– Han har tränat med oss ett tag och det är mycket möjligt (att han blir klar för Hammarby). Det beror på Tim Markström, om han ska flytta hem eller inte, säger Jansson till Sportbladet.

– Benny är ett väldigt naturligt val. Skulle det vara så att Tim flyttar hem till Sandviken kommer Benny in i målvaktsteamet.

Det har tidigare rapporterats om att även Johan Wiland skulle lämna Malmö FF för Hammarby, men av Jesper Janssons svar att döma kör klubben vidare med Ögmundur Kristinsson i målet.

– Vi har vår målvakt på kontrakt, säger sportchefen kort.

Benny Lekström spelade i Hammarby 2005-2007 och har inte spelat en minut för Sirius i allsvenskan i år. Förra säsongen gjorde han elva matcher i superettan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier