Klart: Sirius värvar från BK Häcken

Shkodran Maholli kom till Häcken från Åtvidaberg inför säsongen men har haft svårt att få speltid.

Totalt har det bara blivit nio inhopp, ingen match från start och totalt noll mål.

Nu lämnar 24-åringen för spel i ligakonkurrenten Sirius.

Crespo är kvar i klubben, han är skadad men tillbaka om runt sex veckor. Och Chisom Egbuchulam har tagit positionen som var ”ledig” för Shkodran, vilket innebär att vi får en för etablerad tredjeforward i laget. Då hade vi svårt att inte hjälpa till när Sirius och Shkodran ville detta, säger sportchef Sonny Karlsson i ett pressmeddelande.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier