”Sanchez vill inte lämna Arsenal”

– Har Alexis Sanchez informerat dig om att han vill lämna Arsenal?

– Nej.

Rakt på sak. Under en presskonferens i Sidney inför Arsenals träningsmatcher grillades Arsene Wenger. Den 67-årige tränaren har rest till Australien under försäsongen med ett 25-mannateam. En trupp som inte innehåller en Alexis Sanchez. Anfallaren har fått ledigt efter sin medverkan i Confederation Cup.

Ändå handlade mycket om 28-åringen vars framtida tjänster ryktats ligga hos PL-rivalen City eftersom kontraktet ännu inte har förlängts med Arsenal.

– Ingen vet i dag om Sanchez spelar sista året på sitt kontrakt, han kan förlänga det i början av säsongen eller under säsongen.

– Det här är nödvändigtvis inte hans sista år med Arsenal, försäkrade Arsene Wenger.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier