Alves ber om ursäkt

TT-bild
TT-bild

Mycket Dani Alves nu…

Men trots alla rykten blev det PSG och inte Manchester City för brasilianaren.

På presskonferensen när han presenterades som Parisspelare fick han frågan om City-ryktet och svarade följande.

– Det är sant att jag ofta betonat hur jag verkligen attraheras av Premier League och om Guardiola är sårad ber jag om ursäkt. Jag tar ansvar för mitt beslut. I övrigt är jag i fysisk form och ung i sinnet. Jag är bara 34 och har mycket kvar att uträtta, sa han.

PSG var enligt 34-åringen ett familjebeslut.

– Jag var en aning självisk när jag valde Juventus. Jag fattade beslutet ensam och lyssnade inte på familjen och folket runtomkring mig. Därför valde jag den här gången att vara mindre självisk.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier