Mourinhos plan: Vänta till augusti med Barkley

Ross Barkley vägrar förlänga kontraktet med Everton och sägs vara ivrig att lämna klubben i sommar.

Manchester United, Tottenham och Chelsea har kopplats ihop med 23-åringen men prislappen på en halv miljard har inte fått PL-rivalerna att göra slag i saken.

Nu hävdar The Mirror att United-bossen José Mourinho vill vänta ut affären. ”Mou” hoppas att Everton ska sänka priset på mittfältaren för att få honom såld innan sommarfönstret stänger. Tidningen uppger vidare att Manchester-klubben har fullt upp med att försöka signa Inter-yttern Ivan Persic och först i slutet av augusti ska Mourinho lägga vantarna på Ross Barkley – till vad han hoppas blir ett REA-pris.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier