Saknades på flyget – på väg till Liverpool?

Att Southamptons lagkapten, Virgil van Dijk, vill lämna laget för större uppdrag är ingen hemlighet.

Han har ihärdigt kopplats ihop med Liverpool och här kommer ett tecken på att en övergång kan vara nära:

I förmiddags offentliggjorde Southampton sin trupp till klubbens försäsongsturné i Frankrike och då har den nederländske mittbacken lämnats utanför. Han fanns inte ens med i flygplanet som lämnade England på måndagsförmiddagen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier