Lagkamraten: Sigurdsson lämnar

Islänningen Gylfi Sigurdsson har pekats ut Ross Barkleys (ryktas till både Manchester United och Tottenham) ersättare i Everton.

Och nu verkar en affär vara nära.

I alla fall om vi ska tro Sigurdssons lagkamrat i Swansea, Leon Britton.

– Klubben har varit tydliga: De vill ha 50 miljoner pund. Och jag vet inte om det blir av, men jag tror att Everton har erbjudit 40-45 miljoner pund så jag tror att det kommer att bli en flytt snart och Gylfi lämnar oss, säger Britton till BBC Radio.

 

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier