Everton nära en till storvärvning

Gylfi Sigurdsson ser ut att lämna Swansea för Everton.

I dag rapporterar ansedda The Guardian att ”The Toffees” ska ha lagt ett bud på cirka 450 miljoner kronor. Swansea ska ha sagt nej men enligt The Guardian ska Everton vara berett att höja budet till drygt 500 miljoner kronor – och då talar allt för att affären blir av.

– Det förs samtal och förhoppningsvis kan det hända något inom kort. Det måste bli en bra affär för alla parter, säger Swansea-tränaren Paul Clement.

Den 27-årige islänningen har spelat i Swansea sedan 2014 och är en av Premier Leagues bäste frisparksskytt.

Everton har satsat stort den här sommaren och har sedan tidigare köpt mittbacken Michael Keane, målvakten Jordan Pickford, mittfältaren Davy Klaassen och anfallaren/mittfältaren Wayne Rooney, för att nämna några.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier