Johnson öppen för allsvensk comeback – helst i Dif

Man kan väl knappast säga att karriären fick sig ett lyft för Sam Johnson efter att liberianen lämnade Djurgården för Wuhan Zall 2016.

Den 24-årige anfallaren är fast i den kinesiska klubbens frysbox och är öppen med att han vill lämna.

– Jag vill lämna permanent, inte gå på lån. Det jag vill är att klubben bryter mitt kontrakt. Jag vill tillbaka till Europa och spela där, säger han i en intervju med FotbollDirekt.

IFK Göteborg, Malmö och Djurgården har alla uppgetts intresserade och nu meddelar spelaren att han gärna återvänder till allsvenskan – helst i blåränderna.

– Om det står mellan Djurgården och en annan svensk klubb och det är samma nivå på erbjudandena, då väljer jag Djurgården. Allt är möjligt, men det ska vara ett väldigt mycket bättre erbjudande om jag ska till en annan svensk klubb. Men jag vet ingenting om andra klubbar än, vi får se, säger Sam Johnson som dock inte haft någon kontakt med Dif.

– Nej, jag har inte pratat med Bosse (Andersson, sportchef) sedan jag lämnade Sverige. Den kontakt som varit är att jag kommunicerat med fansen på sociala medier. Men det är min agent som sköter allt det där med andra klubbar, jag lämnar det till honom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier