Uppgifter: Mbappé har bestämt sig för att lämna

Efter den gångna succésäsongen i Monaco har Kylian Mbappé varit stekhet på den europeiska fotbollsmarknaden.

Real Madrid kanske har varit klubben som i högst grad blivit sammankopplad med den 18-årige supertalangen – men nu kommer L’Equipe med uppgifter som tyder på att klubben kan snuvas av sin spanska ärkerival.

Den franska tidningen skriver nämligen att Mbappé har bestämt sig för att lämna Monaco och att hans representanter redan har haft ett möte med Barcelona.

Det har tidigare rapporterats om en prislapp på uppemot 1,8 miljarder kronor för Mbappé. En summa den spanska storklubben snart lär ha råd med så fort betalningen på drygt två miljarder kronor trillar in från PSG för Neymar.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier