Perisic nobbar United – förlänger?

Ivan Perisic har under hela sommaren ryktats vara på gång till Manchester United.

Men nu dementerar Inters sportchef Piero Ausilio att en flytt är aktuell. I stället ska Perisic – liksom Antonio Candreva som ryktats till Chelsea – förlänga sina kontrakt med Inter.

– Jag förstår inte var alla de här historierna kommer ifrån. Candreva har aldrig varit på marknaden och vi har ingen avsikt att sälja honom. Det samma gäller för Perisic som är en viktig spelare för oss och just nu diskuterar vi en kontraktsförlängning, säger Ausilio till Mediaset Premium.

Jaha. Stänger det här spekulationerna om Interduon?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier