Uppgifter: Turkisk klubb ute efter IFK-back

IFK Norrköpings försvarare Jon Gudni Fjoluson ådrar sig intresse från Turkiet.

Enligt uppgifter till SportExpressen har Konyaspor lagt ett bud som motsvarar nästan fem miljoner på islänningen.

Norrköping ska dock ha nobbat budet då man anser att mittbacken är för viktig för laget.

Peking, som är inne i en tung period med fyra raka förluster i allsvenskan, har redan tappat spelare som Niklas Bärkroth och Christopher Telo och källor till Sportbladet säger att Niclas Eliasson inom kort är klar för engelska Bristol.

I Konyaspor finns förre AIK-målvakten Patrik Carlgren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier