Mourinho bekräftar intresse för Bale

Gareth Bale, 28, till Manchester United?

Ryktet har ju florerat tidigare men just den här sommaren har det varit tyst…

…fram till nu.

Inför morgondagens Super Cup-final mellan just United och Real Madrid får José Mourinho frågor om walesaren och svaret går väl knappast att tyda på annat sätt att han åtminstone är intresserad.

– Om Bale spelare i morgon så nej, då tänker jag inte på det (en eventuell värvning), för då betyder det att han ingår i tränarens (Zinedine Zidanes) och klubbens planer. Om inte – om det är en annan spelare på väg in (i Real Madrid) – så kommer jag att vänta på honom (Bale) på andra sidan och slåss med andra tränare som vill ha honom i sina lag. Men om han spelar i morgon så är det ett tydligt kvitto på att fortfarande är önskvärd i Real Madrid, säger Mourinho.

Klassiska mind games à la José Mourinho? Troligen. Men han gör ju samtidigt ingen hemlighet av att han faktiskt skulle vilja värva Gareth Bale.

Det ska tilläggs att Gareth Bale har dragits med skadebekymmer och att det i spanska medier har ryktats om att han vill bort från klubben.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier