”Sanchez accepterar att stanna”

Det är brittiska Mirror som hävdar att transferhistorien har fått sitt slut.
Alexis Sanchez ska ha accepterat att Arsenal vägrar sälja honom under sommaren och är redo för en ny säsong med klubben.

PSG och Manchester City har länge lett jakten på anfallsstjärnan men Wenger har under hela försäsongen gjort klart att Sanchez inte kommer lämna Arsenal. Och nu går alltså rykten om att även huvudpersonen själv gått med på att stanna.

Den chilenske landslagsmannen har ett år kvar på kontraktet och kan därför tänkas lämna ”Gunners” gratis nästa sommar istället.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier