Uttalandet som talar för Zlatan Ibrahimovic till Milan?

Zlatan Ibrahimovic, 35, är klubblös efter att ha lämnat Manchester United under sommaren. Just nu rehabiliterar han sitt skadade knä och beräknas vara tillbaka i spel runt nyår.

Samtidigt pågår jakten efter ny klubb.

Manchester United, MLS och Milan har pekats ut som troliga destinationer, men en del har antytt att de sistnämndas bråk med Mino Raiola under sommaren ska ställa till det rörande en övergång. Men Milans sportdirektör Massimiliano Mirabelli antyder nu att man inte har några problem att föra diskussioner – med någon av monsteragentens klienter.

– Raiola är en av de mäktigaste agenterna som finns. Vi brakade samman angående Donnarumma. Vi vet att det är svårt att diskutera spelare med honom, samtidigt som vi vet att det är svårt att diskutera med oss. Jag utesluter inte att vi förhandlar med Raiolas andra spelare, säger han till fotbollsprogrammet La Domenica Sportiva, enligt Football Italia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier