Van Dijk sätter press på Southampton

Det är väldigt uppenbart att Virgil van Dijk desperat vill flytta från Southampton det här fönstret.

Nu har holländaren lämnat in en förfrågan om att få lämna klubben. Spelaren menar att han samtalade med Southampton redan för sex månader sedan ”för att informera klubben om att jag ville lämna”. Detta ska – trots intresse från olika håll – ha ignorerats fullständigt, vilket har gjort 26-åringen frustrerad.

”Jag vill spela europeisk fotboll igen och ha möjlighet att vinna titlar och därför skulle jag vilja att Southampton överväger de bud från toppklubbar som fortfarande finns kvar” står att läsa i uttalandet.

Nästa anhalt? Liverpool har det pratats om i det oändliga, men den övergången verkade det som att tränaren Jürgen Klopp slog hål på under gårdagen.

Det mest logiska är att Chelsea, som har uttryckt att man är i behov av en mittback, försöker håva in honom.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier