Bale-spekulationer ”totalt nonsens”

Gareth Bale till Manchester United? Ja, det har onekligen verkat som att en övergång från Real Madrid har varit på gång.

Tidigare har dock rådgivare till anfallaren avfärdat ryktet och nu kommer ytterligare uppgifter som stödjer den teorin.

Det är källor till Sky Sports som kallar det hela för ”totalt nonsens”. Detta trots att United-tränaren José Mourinho så sent som i går kom med ett kryptiskt uttalande gällande spelaren.

– Om Bale spelare i morgon (läs: i dag) så nej, då tänker jag inte på det (en eventuell värvning), för då betyder det att han ingår i tränaren och klubbens planer. Om inte – om det är en annan spelare på väg in (i Real Madrid) – så kommer jag att vänta på honom (Bale) på andra sidan och slåss med andra tränare som vill ha honom i sina lag, säger Mourinho.

Fortsättning följer.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier