”Barcelona förbereder bud på Dybala”

Bloggen skrev i går om Real Madrids intresse för Paulo Dybala.

Men ”Los Blancos” kommer få tuff konkurrens – av Barcelona.

Att Barca velat ha argentinaren en längre tid är ingen väl bevarad hemlighet, och nu verkar katalanerna lägga in en till växel i jakten. Enligt El Tiempo förbereder nämligen klubben ett bud på Juventus anfallare, som förra året smällde in elva ligamål på 26 starter.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier