Rådet: Stanna i Monaco

Kylian Mbappé hit, Kylian Mbappé dit.

Ja framtiden är fortfarande oklar för Monacos guldklimp.

Det senaste i denna silly-historia är att PSG är närmast att knyta upp honom, men nu tycker den forne storbacken Eric Abidal, som gjorde otaliga säsonger i Barcelona, att han bör stanna i Monaco.

– Han har snabbt nått en hög nivå, men fotboll är komplicerat. Man måste se att nästa nivå för honom är att spela en stor turnering som VM med landslaget. Efter det kommer han ha möjlighet att flytta till en större klubb likt Real Madrid, för alla säger att han gillar Real och Real Madrid är en bra klubb för honom. Men just nu är Monaco den bästa klubben för honom, säger Abidal till BBC.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier