Sanchez på plats i Paris för förhandlingar med PSG

Under hela sommaren har Alexis Sanchez ryktats bort från Arsenal och kopplats ihop med de flesta storklubbarna.

När Arsenal svarade för en makalös vändning i slutminuterna i premiären mot Leicester i fredags satt stjärnan på läktaren och nu skriver journalisten Bertrand Latour på den franska stortidningen, trovärdiga L’Equipe, att Sanchez är på plats i Paris för att göra klart med PSG.

Den 28-årige stjärnan ska ha checkat in på ett hotell i staden tillsammans med flickvännen, chilenska skådespelerskan Mayte Rodriguez, i natt. Och i dag är tanken att hans agent ska träffa representanter för PSG för att förhandla om ett kontrakt – för nästa säsong.

Sanchez kontrakt med Arsenal löper ut nästa sommar och innan Premier League-premiären uttalade sig även Arsene Wenger att chilenaren stannar i klubben åtminstone den här säsongen.

– Han är en Arsenalspelare den här säsongen. Men om han kommer att förlänga kontraktet? Vi lyckades inte med det förra säsongen så jag är inte superoptimistisk men vi har ingen intention att sälja honom, sa Wenger i en intervju med SFR Sport.

Skärmavbild 2017-08-13 kl. 07.42.56

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier