Oscar Wendt förlänger med Mönchengladbach

Oscar Wendt har förlängt sitt kontrakt med Borussia Mönchengladbach med ytterligare ett år, och blir klubben trogen till och med säsongen 2018/2019.

31-årige Wendt kom till Tyskland 2011 och går nu in på sjunde säsong med Mönchengladbach.

– Det var min önskan att förlänga mitt kontrakt här. Jag har alltid sagt att jag trivs väldigt bra i Borussia. Jag älskar att spela för den här klubben och jag är glad över att få fortsätta göra det, säger Wendt till klubbens hemsida.

Sportchefen Max Eberl gläds över att man förlängt med Wendt.

– Oscar är viktig för oss, han är en av ledarna i laget. Därför är vi mycket glada över att förlänga med honom, säger han.

Den svenske försvararen har gjort 13 mål på 137 Bundesliga-matcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier