Lagkamraten sågar Ousmane Dembele

Dortmunds Ousmane Dembele har frekvent kopplats ihop med Barcelona och en övergång inom en snar framtid känns ju som det mest troliga.

Tyskarna har dock hållit hårt i fransmannen och även straffat honom med avstängning efter att han missade en träning förra veckan – en avstängning de sedan förlängt i väntan på att situationen ska lösas.

Nu börjar även lagkamraterna tappa tålamodet med 20-åringen. Mittback Sokratis Papastathopoulos tycker inte att Dembele uppträtt professionellt.

– Ousmane är en bra kille. Men han måste också förstå att ingen spelare är större än klubben. Han kan inte bara göra som han vill och borde ta Pierre-Emerick Aubameyang som exempel. Det är möjligt att Auba också lämnar oss, men han uppträder professionellt på varje träning och i varje match och gör sitt bästa, säger han till Kicker.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier