Atlético Madrid kan betala Diego Costas böter

Diego Costa har haft en händelserik sommar.

Efter ett storbråk med Chelseas tränare Antonio Conte befinner sig spanjoren nu i Brasilien – i väntan på att i januari bli Atlético Madrid-spelare.

Men fram tills dess så vill Chelsea, som inte velat sälja under sommaren, ha Costa tillbaka i träning, men anfallaren vägrar.

Chelsea hävdar därför att Costa begår kontraktsbrott och bötfäller anfallaren på 1,5 miljoner kronor i veckan.

Nu kommer dock uppgifter från Daily Mail, som hänvisar till den spanska radiokanalen Onda Cero, att Atlético Madrid kommer betala boten.

Tidningen skriver att Atléti tror att det skulle öka spänningen mellan Conte och Chelseas styrelse, vilket kan göra att de tvingas sälja Costa redan i augusti (alltså inte i januari) – och dessutom till ett billigare pris än först tänkt.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier