Neymar ut – Draxler in?

Barcelona börjar bli lite svettiga nu. Varken Coutinho eller Dembele ser ut att lyckas med sina ambitioner att bråka sig bort till Barca och nu är dessutom Luis Suarez borta en månad med skada.

Lösningen på allt det här? Julian Draxler. 

Ja, i alla fall säger Mundo Deportivo att Draxlers agent, Roger Wittman, tagit upp en kontakt med katalanerna och indikerat att hans klient vill dit. Och det kan man förstå, konkurrensen blev ju ett par snäpp vassare i PSG när Neymar gick åt andra hållet. Dessutom ska PSG vara sugna på att sälja för att kunna rädda upp Financial Fair Play-siffrorna.

Det ska heller inte uteslutas att det här är mer Barca-läckta uppgifter då man nog gärna vill elda på Coutinho och Dembele en sista vända.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier